Luxusný pomarančový minicheesecake
Foto: klarinet
Luxusne vyzerajúci, výborný a veľmi jednoduchý pomarančový minicheesecake, ktorý pripomína skvelú chuť čokoládovo-pomarančovej zmrzliny.
porcia
príprava
Postup
-
1
Do menšej nádobky dáme nátierku z čerstvého syra, jogurt a dobre premiešame s 2 čajovými lyžičkami cukru. Pridáme malé množstvo orieškového krému, ktorý pridáme do zmesi tak, aby sa s ňou úplne nezmiešal.
- 2
Pomaranč opláchneme, prekrojíme po šírke a z jednej polovice odrežeme menšie koliesko, ktoré opatrne zbavíme šupky. Zvyšok pomaranča odšťavíme a asi tretinu šťavy jemne pridáme do krémovej zmesi.
- 3
Na spodok silikónového košíčka na muffiny dáme nalámané piškóty, ktoré polejeme troškou pomarančovej šťavy. Na ne navrstvíme krémovú zmes a na vrch dáme koliesko pomaranča. Ozdobíme orieškovou nátierkou.
- 4
Odložíme na 2 hodiny do mrazničky. Po vybratí cheesecake ihneď podávame. Ak pripravujete dezert pre viacero osôb, tak množstvo surovín vynásobte počtom osôb.
Tiež pomarančový cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu