Foto: gordonko
... je čas vianoc a na stole má byť ryba ,kúpil som dva druhy LOSOSa Zobraziť celý popis... je čas vianoc a na stole má byť ryba ,kúpil som dva druhy LOSOSa ... prvý bol jedlý ,ale prerážalo tam provensálské korenie ....druhého LOSOSa som spravil iba tak jednoducho , na masle ..toho si aj deti pochvalujú
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
pripravené suroviny
-
2
....LOSOSa umyjeme ,osušíme ,trochu ho narežeme z oboch strán
-
3
...a nasolíme ho ..aj do zárezou
-
4
... vnútrajšok tak isto vytrieme soľou ,pridáme plátky masla a štipku posekanej petržlenovej vnate
-
5
... alobal som si potrel maslom a naň som preložil LOSOSa
-
6
zvrchu osolíme , na zárezy poukladáme plátky masla a posypeme zvyškom posekanej petržlenovej vnate
-
7
... alobal uzavrieme a dáme piecť do predom rozohriatej trúby na 200°C na 30 minut
-
8
... po 30 minutách vyberieme von ,alobal rozrežeme
-
9
...a dáme znova do trúby aby sa nám vrch dopiekol ....
-
10
... máme hotovo
-
11
... je naservírováno ..... DOBRÚ CHUŤ
Diskusia k receptu