Lievance Halloween fotorecept

salyoval - fotkasalyoval, 29. októbra 2011
Lievance Halloween (fotorecept)
Foto: salyoval

Chcela by som pripomenúť recept, ktorý pobavý nielen deti ale aj dospelých .Tieto lievance sú klasické, ale aj klasický recept sa dá oživiť, aby Zobraziť celý popisChcela by som pripomenúť recept, ktorý pobavý nielen deti ale aj dospelých .Tieto lievance sú klasické, ale aj klasický recept sa dá oživiť, aby trošku rozveselil maškrtníkov. S veľkou radosťou pomáhajú pri tomto recepte aj deti. Užijete si veľa zábavy.

20
porcií
20 minút
príprava
1 minút
na 100 °C

Suroviny

400 g
2 lyžičky
2 ks
600 ml
2 ks
100 g
100 ml vyšľahaná
30 ks (zuby)
20 ks (oči)




Postup

  1. 1

    Do misy dáme hladkú múku, pridáme prášok do pečiva, vajce, mlieko, soľ a nastrúhané jablká a premiešame kým nebude hladké cesto. Cesto má byť hustejšie ako na palacinky. Na rozpálenom oleji vyprážame malé lievance do zlatista .

    Lievance Halloween (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Hotové potrieme lekvárom, napichneme 4 mandle, priložíme druhým lievancom. Šľahačkou spravíme dva kopčeky na vrch lievaca, položíme na šľahačku čučoriedky a máme očká . Dobrú chuť .

    Lievance Halloween (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Veľa zábavy

    Lievance Halloween (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

hubata
Jéžišmárja, jak som sa zľakla!
Pekné sú, vtipné a aj dobré. Určite ich urobím, lebo mi budú stačiť 2 kusy, vnúčence sa budú báť prísť vypýtať si dupľu - aspoň ušetrím! Ukladám do KK, hihi sú veľmi zlaté také zubaté lievance.
salyoval
aj mi sme to dostali na jednej detskej oslave , ale nezľakli sme sa , ale zalizovali ...
evanaaa
Lievance sa chystám robiť a stále to odkladám, len nemám pri sebe žiadne deti, no, možno sa aj muž zľakne a dá pokoj! Podobné som robila s jabĺčkami, len nie zubaté, ale dala som len žĺtka a potom do toho ešte sneh, ale aj takto stačia.
tatranka
Celkom nápadité a nie také brutálne ako odseknuté krvavé prsty.Celkom vtipné a aktuálne.