Foto: krasomil
Dneška mi patrel Žideka, jak učil Košičanoch robic hamburgery. Ta mi dostal taky šmak, že takoj mi vybral mäso z ľadničky a vylepšil joho Zobraziť celý popisDneška mi patrel Žideka, jak učil Košičanoch robic hamburgery. Ta mi dostal taky šmak, že takoj mi vybral mäso z ľadničky a vylepšil joho recept pre moju zologicku.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
300 g |
|
700 g |
|
2 káv.lyžička |
|
1/2 káv.lyžičky |
|
1/2 káv.lyžičky |
|
1/2 dcl chladná |
|
1/2 dcl |
|
OSTATNÉ: | |
10 ks veľká chlebová |
|
10 lyžic |
|
10 lyžic |
|
10 ks listy |
|
2 ks |
|
1 ks veľká |
|
2 ks |
|
10 ks |
|
Postup
-
1
Bravčove scehno pomeľeme na hrubo.
-
2
Hovädzinu mi nemal, ta mi dal kvalitnu panenku. Rozomľel mi ju na jemno a rozmišal ju zos živočišnym mixerom na blato s vodu, oľejom, soľu, poprom a totym parádnym kajanskym.
-
3
Chcel mi ho metac jak Židek, bľachu mi nemal, na denko še mi ľepilo, ta mi dal na kredenec igelitku a metal mi ho jak šaľeny. A zapirskal mi caly kredenec!
-
4
Totu placku mi rucil na suchu rozpaľenu teflonku a opikal mi ju dotedy, dokedy po krajoch nezbiľela a veckaj mi ju obracil na druhu stranu.
-
5
Rozparal mi žemľu a šicko mi tam naciskal.
-
6
A začalo karmene mojej zologickej...
a ešte prosim ťa, keď je ľevý bude aj pravý?
gratulujem k výhre
Ale gratulujem,bo si si ho zaslužil.