Ľevy emericky hamburger (fotorecept)
	        Autor receptu: krasomil
	         
	        
	        Dneška mi patrel Žideka, jak učil Košičanoch robic hamburgery. Ta mi dostal taky šmak, že takoj mi vybral mäso z ľadničky a vylepšil joho recept pre moju zologicku.
| 		  
				  	  
				  	10 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	6 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Bravčove scehno pomeľeme na hrubo.
 - Hovädzinu mi nemal, ta mi dal kvalitnu panenku. Rozomľel mi ju na jemno a rozmišal ju zos živočišnym mixerom na blato s vodu, oľejom, soľu, poprom a totym parádnym kajanskym.
 - Chcel mi ho metac jak Židek, bľachu mi nemal, na denko še mi ľepilo, ta mi dal na kredenec igelitku a metal mi ho jak šaľeny. A zapirskal mi caly kredenec!
 - Totu placku mi rucil na suchu rozpaľenu teflonku a opikal mi ju dotedy, dokedy po krajoch nezbiľela a veckaj mi ju obracil na druhu stranu.
 - Rozparal mi žemľu a šicko mi tam naciskal.
 - A začalo karmene mojej zologickej...