Letná omeleta z karfiolu

redakcia - fotkaredakcia, 27. augusta 2009
Letná omeleta z karfiolu
Foto: Pravda: Ivan Majerský

Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Zobraziť celý popisKarfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.

4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
8 ks
160 g
160 g
140 g
40 g




Postup

  1. 1

    Uvarený karfiol nakrájame na menšie kúsky. Na panvici podusíme na oleji mrkvu a šampiňóny, pridáme karfiol a hrášok.

  2. 2

    Vajcia rozšľaháme, pridáme trochu soli, čierneho korenia a petržlenovej vňate a zmesou zalejeme karfiol.

  3. 3

    Všetko krátko podusíme a podávame s čerstvou zeleninou.

Diskusia k receptu

Vymazať
hanach
práve som rozmýšľala ako som karfiol ešte nerobila. Nový typ ukladám do KK. Ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia