Foto: Pravda: Ivan Majerský
Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Zobraziť celý popisKarfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať ako nákyp či puding. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Ľubomír Šmindák.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarený karfiol nakrájame na menšie kúsky. Na panvici podusíme na oleji mrkvu a šampiňóny, pridáme karfiol a hrášok.
- 2
Vajcia rozšľaháme, pridáme trochu soli, čierneho korenia a petržlenovej vňate a zmesou zalejeme karfiol.
- 3
Všetko krátko podusíme a podávame s čerstvou zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu