Foto: renatah
Tento recept mám od veľmi dobrej známej, pôvodne ako Jahodová bublanina, ale veľmi dobrá je s rôznym "sezónnym" ovocím. Dôležitý je vždy základ :-)
30
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Vajíčka vymiešame metličkou spolu s mliekom, olejom a cukrom v miske. Pridáme múku polohrubú s práškom do pečiva a sódou bikarbónou. Metličkou vymiešame hladké cesto, aby neboli v ňom hrčky.
- 2
Pripravíme si plech na pečenie, vymastíme a vysypeme múkou, alebo použijeme papier na pečenie. Zmes vylejem na plech a pridáme ovocie podľa chuti.
- 3
Dáme piecť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ovocie /ceresne/ sa doporucuje obalit v muke a tak poukladat na cesto. Neklesnú na spodok cesta.