Kysnuté cesto a ja sa veľmi nemáme radi.Tento recept je jednoduchý a hlavne presný žiadne, že mlieko podľa potreby.Kto nevie odhadnút hustotu cesta je Zobraziť celý popisKysnuté cesto a ja sa veľmi nemáme radi.Tento recept je jednoduchý a hlavne presný žiadne, že mlieko podľa potreby.Kto nevie odhadnút hustotu cesta je tento recept ako stvorený.
príprava
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme hladké cesto.Nemusíte robiť zvlášť kvások . Cesto necháme nakysnúť hodinku.
- 2
 Vykysnuté cesto rozvaľkáme ,nakrájame na štvorce a lyžičkou robíme kôpky s lekvárom.Spojíme ,aby nám nevytiekol lekvár.Spojenou stranou kladieme na vymastený plech tesne vedľa seba.Buchty potrieme rozpusteným maslom ,aby sa nezlepili.Necháme kysnuť na plechu ešte hodinku.
                                                    - 3
 Upečené buchty potrieme ešte raz rozpusteným maslom s mliekom.Nakoniec ich možete posypat práškovým cukrom.Dobrú chuť.
                                                     - 2
 

                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu