Komerčný recept
Lahodný hamburger so slaninou a syrom je ideálny pre milovníkov vrstevnatých pokrmov.
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g mleté |
|
400 g mleté |
|
1 PL |
|
3 PL |
|
12 plátkov |
|
4 ks |
|
4 plátky |
|
40 g |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
V miske zmiešame mleté hovädzie a teľacie mäso spolu s Podravka ochucovadlom s cesnakom a dôkladne v rukách premiešame. Zo zmesi urobíme 4 hrubé fašírky (asi 3cm) a necháme ich postáť aspoň 30 minút.
- 2
Fašírky potrieme olivovým olejom a pečieme na grile z každej strany asi 4 minúty. Na grile upečieme aj nakrájanú slaninu.
- 3
Prerežeme pečivo a vložíme doň najprv mäso a potom položíme syr. Do každého pečiva dáme 3 plátky slaniny a prikryjeme vrchným dielom pečiva, na ktorý natrieme majonézu. Podávame s hranolčekmi.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu