Foto: podravka
Komerčný recept <br /> Lahodný hamburger so slaninou a syrom je ideálny pre milovníkov vrstevnatých pokrmov.
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V miske zmiešame mleté hovädzie a teľacie mäso spolu s vegetou s cesnakom a dôkladne v rukách premiešame. Zo zmesi urobíme 4 hrubé fašírky (asi 3cm) a necháme ich postáť aspoň 30 minút.
- 2
Fašírky potrieme olivovým olejom a pečieme na grile z každej strany asi 4 minúty. Na grile upečieme aj nakrájanú slaninu.
- 3
Prerežeme pečivo a vložíme doň najprv mäso a potom položíme syr. Do každého pečiva dáme 3 plátky slaniny a prikryjeme vrchným dielom pečiva, na ktorý natrieme majonézu. Podávame s hranolčekmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu