Pečené zemiaky
Pečené zemiaky

Lahodné pečené zemiaky

podravka - fotkapodravka, 5. marca 2018. Komerčný recept.
Lahodné pečené zemiaky
Foto: podravka

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

6
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

3 lyžice
1 lyžica
1 lyžička
1 lyžička
1,5 kg
6 lyžíc

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.

  2. 2

    Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.

  3. 3

    Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

  4. 4

    Podávanie: Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

  5. 5

    Rada: Počas pečenia ich občas premiešajte.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
@Zinnajdha (10.3.2018 10:29)

určite vyskúšajte :) potom sa nám pochváľte aj fotkou :) budeme sa tešiť.