Lahodné pečené zemiaky
Foto: podravka
Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom Zobraziť celý popisPečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.
porcií
príprava
Postup
-
1
Kukuričnú krupicu zmiešame s vegetou, kari a čiernym mletým korením.
- 2
Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
- 3
Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.
- 4
Podávanie: Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.
- 5
Rada: Počas pečenia ich občas premiešajte.
Tiež pečené zemiaky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
určite vyskúšajte :) potom sa nám pochváľte aj fotkou :) budeme sa tešiť.