Nenáročný, ale chutný recept na cestoviny. Vhodný ako večera alebo ľahký obed.
4-5
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
polka alebo 1 menší |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 menší ks |
|
4-5 ks |
|
1 pl. lyžica |
|
alebo bravčová masť |
|
|
|
podľa potreby |
|
450 g, alebo iné cestoviny |
|
Postup
-
1
Uvaríme si cestoviny v slanej vode.
- 2
Očistíme si zeleninu. Pokrájame ju na centimetrové kocky. Cibuľu na tenké pásiky.
- 3
Na vymastneú a rozohriatu panvicu dáme osmažiť cibuľku-2 min. Pridáme cuketu, patizón, zemiaky, mrkvu osmažíme 2 min. Zalejeme 2 dl vody, ak je treba. Necháme dusiť pokým zelenina úplne nezmäkne. Dochutíme vegetou.
- 4
Keď bude zelenina mäkká pridáme cherry paradajky a uvarenú cestovinu. Premiešame a pridáme trochu sójovej omáčky.
- 5
Môžme podávať s hlávkovým šálatom alebo so šalátovou uhorkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu