Jednoduchý, lacný a chutný šalát - z mála veľa.
8 - 10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Salámu obielime a nakrájame na polmesiačiky o hrúbke asi 3 - 5 mm, cibuľu nakrájame nadrobno a zmiešame s klobásou.
- 2
Horčicu, kečup, worcester, olej a ocot povaríme asi 10 min. a necháme vychladnúť. (nesolíme)
- 3
K vychladnutej zálievke pridáme majonézu alebo tatársku omáčku (podľa chuti) a premiešame. Necháme v chlade odstáť asi 2 hodiny. Podávame s pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je to len pre tvrdých chlapov k pivu,ale ja to tiež milujem hoci som "jemná žena".