La Rou

2010 - bez fotky2010, 21. augusta 2015
La Rou
Foto: 2010

Jednoduchy cinsky recept vyskusany - opisany z Exploring China a Culinary adventure od Ken Hom a Ching He Huang.

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (alebo balsamico)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Wok rozpalime na vysoku teplotu pridame trochu rastlinneho oleja ked mame arasidovy este lepsie - tradicny. ( Ja som mal ryzovy). Do woku dame susene fefronky, cerstve nakrajane na kolecka a prerastenu slaninu nakrajanu na mensie kusky a niekolko minut stir - fry. ( opekame a miesame).

  2. 2

    Cerstvu mladu kukuricu okrajame z klasku pridame do woku mozeme pridat niekolko lyzic vody aby sa nam spravila para a niekolko minut stir fry. ( vodu nechame vyvarit ) pred tym ako pridame - ochutime cinskym ciernym octom alebo balsamicom + sol, korenie. Ked sa nam zda este malo stiplave pridame - vmiesame trochu chilli oleja. Vyborna priloha k vinu - alebo na chalupe hned servirujeme.

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu
To je super, škoda ze som recept neprečítal skor ako som dnes kúpenú čerstvú kukuricu uvaril... Dala by sa mimo sezóny použiť aj z konzervy?
Udělal jsem podle receptu a nemělo to chybu.Bylo dobré jídlo,ale mněli jsme k tomu všichni pivo Kozla a všem nám bylo fajn.Děkuji za recept.
Komu by sa chcelo varit doma, lacny fast food - ako vyzera naozajstne bistro - za 5 minut zo surovych ingrediencii -Secuanska Mala



Pridaj komentár k receptu: