La Rou

2010 - bez fotky2010, 21. augusta 2015 20:20
Ďalšie recepty »
La Rou Foto: 2010

Jednoduchy cinsky recept vyskusany - opisany z Exploring China a Culinary adventure od Ken Hom a Ching He Huang.

10 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Wok rozpalime na vysoku teplotu pridame trochu rastlinneho oleja ked mame arasidovy este lepsie - tradicny. ( Ja som mal ryzovy). Do woku dame susene fefronky, cerstve nakrajane na kolecka a prerastenu slaninu nakrajanu na mensie kusky a niekolko minut stir - fry. ( opekame a miesame).

  2. 2

    Cerstvu mladu kukuricu okrajame z klasku pridame do woku mozeme pridat niekolko lyzic vody aby sa nam spravila para a niekolko minut stir fry. ( vodu nechame vyvarit ) pred tym ako pridame - ochutime cinskym ciernym octom alebo balsamicom + sol, korenie. Ked sa nam zda este malo stiplave pridame - vmiesame trochu chilli oleja. Vyborna priloha k vinu - alebo na chalupe hned servirujeme.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist