La Rou 
	        Autor receptu: 2010
	         
	        
	        Jednoduchy cinsky recept vyskusany - opisany z Exploring China a Culinary adventure od 
Ken Hom a Ching He Huang.
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Wok rozpalime na vysoku teplotu pridame trochu rastlinneho oleja ked mame arasidovy este lepsie - tradicny. ( Ja som mal ryzovy).
Do woku dame susene fefronky, cerstve nakrajane na kolecka a prerastenu slaninu nakrajanu na mensie kusky a niekolko minut stir - fry. ( opekame a miesame).
 - Cerstvu mladu kukuricu okrajame z klasku pridame do woku mozeme pridat niekolko lyzic vody aby sa nam spravila para a niekolko minut stir fry. ( vodu nechame vyvarit ) pred tym ako pridame - ochutime cinskym ciernym octom alebo balsamicom + sol, korenie.
Ked sa nam zda este malo stiplave pridame - vmiesame trochu  chilli oleja.
Vyborna priloha k vinu - alebo na chalupe  hned servirujeme.