Kyseľ s dubáčikmi a sušenými slivkami

redakcia - fotkaredakcia, 25. septembra 2009
Kyseľ s dubáčikmi a sušenými slivkami
Foto: Pravda, Ivan Majerský
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
3 dl
2 dl
50 g




Postup

  1. 1

    Očistené zemiaky pokrájame na kolieska a uvaríme v slanej vode s bobkovým listom.

  2. 2

    K uvareným zemiakom s vývarom prilejeme kyslú smotanu, v ktorej sme rozšľahali múku, zriedime mliekom a povaríme.

  3. 3

    Pridáme vopred uvarené hríby a sušené slivky. Podľa chuti pridáme soľ, trošku cukru, octu a podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia