Kuskus s cviklou a kozím syrom
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 27. septembra 2016
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 27. septembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv dáme uvariť cviklu. Keď je polomäkká, nakrájame ju na malé kocky, ktoré namarinujeme v olivovom oleji so soľou a s korením. Necháme odstáť v chlade.
- 2
Kuskus pripravíme podľa návodu, zmiešame s nakrájanou cviklou a ochutíme. Kozí syr urestujeme na grilovacej panvičke a podávame s kuskusom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ospravedlnujeme sa, spenat sa nam do receptu zamiesal omylom :)