Kuskus s cviklou a kozím syrom

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 27. septembra 2016 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Kuskus s cviklou a kozím syromFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Najprv dáme uvariť cviklu. Keď je polomäkká, nakrájame ju na malé kocky, ktoré namarinujeme v olivovom oleji so soľou a s korením. Necháme odstáť v chlade.

  2. 2

    Kuskus pripravíme podľa návodu, zmiešame s nakrájanou cviklou a ochutíme. Kozí syr urestujeme na grilovacej panvičke a podávame s kuskusom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist