Kuriatko s toastovou plnkou
Juraj Struhár
šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach a člen Gourmet klubu, 22. septembra 2011
šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach a člen Gourmet klubu, 22. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Toasty nakrájame na menšie kocky a opečieme ich nasucho na panvičke. Dáme do misky, pridáme sušené paradajky, šalotku, cesnak, zelerovú vňať a žĺtky.
- 2
Z bielkov vyšľaháme sneh a opatrne ho primiešame do zmesi.
- 3
Kuriatka vykostíme zo spodnej strany, nasolíme a naplníme plnkou. Zašijeme a pečieme pri 190 stupňoch do zlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu