Postup
-
1
Kurča umyjeme,pokrájame na porcie,.posolíme.V panvici na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu,pridáme mäso a postupne z obidvoch strán opražíme.Podlejeme ho horúcou vodou alebo hydinovým vývarom a udusíme do mäkka.
- 2
Ked je mäso mäkké,vyberieme ho na teplý tanier,šťavu zahustíme múkou romiešanou v troške vodya pridáme trošku masla. Ak treba prilejeme horúcu vodu,rozmiešame a chviľu povaríme.
- 3
Pridáme nadrobno posekáné orechy,citronovú šťavu podľa chuti a nakoniec prilejeme smotanu v ktorej sme rozšľahali žltok.Mäso podávame poliate omáčkous varenými zemiakmi alebu s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ty si jeden hnusný, zlomyseľný človek, ktorý tu neustále vyrýva.Tak ako si zhovadil (a) jednu mladú 18-ročnú dievčinu za jej recept na detviansku kuracinu, tak teraz zase dehonestuješ túto pani. Chýba ti sebareflexia. Mám taký dojem že pod ženským nicknamom sa skrýva muž s fotkou na motorke. Ak existuje božská spravodlivosť, raz ťa dostihne.
nami-nami.blogspot.com.au/2011/03/georgian-recipes-chicken-in-wal...