Foto: paneska
K mojim obľúbeným jedlom patrí asi preto lebo je to najlepšie pripravované kuracie mäso ake som kedy jedla :)
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso opražíme na Rame, pridáme šampiňóny aj s nálevom (slaným), kocku bujónu a rajčinový pretlak.
- 2
Zeler najemno postrúhame, cesnak prelisujeme a oboje primiešame k mäsu. Podlejeme trochou vody a dusíme.
- 3
Keď je mäso takmer mäkké, pridáme pásiky papriky, na kolieska pokrájaný pór a ešte chvíľu dusíme. Hotové dochutíme soľou a korením.
- 4
Pred podávaním každú porciu posypeme najemno postrúhaným syrom a posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakmi, s ryžou alebo cestovinou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu