Kuracina so zeleninou

Autor receptu: paneska

K mojim obľúbeným jedlom patrí asi preto lebo je to najlepšie pripravované kuracie mäso ake som kedy jedla :)

45 minút
príprava

Postup

  1. Mäso opražíme na Rame, pridáme šampiňóny aj s nálevom (slaným), kocku bujónu a rajčinový pretlak.
  2. Zeler najemno postrúhame, cesnak prelisujeme a oboje primiešame k mäsu. Podlejeme trochou vody a dusíme.
  3. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme pásiky papriky, na kolieska pokrájaný pór a ešte chvíľu dusíme. Hotové dochutíme soľou a korením.
  4. Pred podávaním každú porciu posypeme najemno postrúhaným syrom a posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakmi, s ryžou alebo cestovinou.