Kuracina so sladkými zemiakmi

František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 20. augusta 2014
Kuracina so sladkými zemiakmi
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 PL
100 g
4 ks




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na širšie rezance, osolíme, okoreníme a posypeme trochou červenej papriky a čili. Obalíme v kukuričnej múke.

  2. 2

    Na panvicu dáme maslo, olivový olej a obalené mäso opečieme z každej strany 4 – 5 minút na slabom ohni.

  3. 3

    Sladké zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Dáme variť. Po uvarení ich scedíme a vymixujeme na kašu s pridaním masla. Kašu a mäso naložíme na tanier a servírujeme so zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia