Kuracina so sladkými zemiakmi
František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 20. augusta 2014
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 20. augusta 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na širšie rezance, osolíme, okoreníme a posypeme trochou červenej papriky a čili. Obalíme v kukuričnej múke.
- 2
Na panvicu dáme maslo, olivový olej a obalené mäso opečieme z každej strany 4 – 5 minút na slabom ohni.
- 3
Sladké zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Dáme variť. Po uvarení ich scedíme a vymixujeme na kašu s pridaním masla. Kašu a mäso naložíme na tanier a servírujeme so zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu