Kuracie štvrte s čerstvými paradajkami fotorecept
Foto: patroveckypitrs
Pôvodne s polkou kuracích štvrti som mal iný zámer, ale človek mieni život mení. Zistil som, že paradajky mi mäknú a zajtra ich môžem Zobraziť celý popisPôvodne s polkou kuracích štvrti som mal iný zámer, ale človek mieni život mení. Zistil som, že paradajky mi mäknú a zajtra ich môžem vyhodiť tak som ich použil na pečenie mäsa.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Nakrájame si slaninku na kocky aj cibuľu a dáme do hrnca na trochu oleja dusiť.
-
2
Zatiaľ si nakrájame paradajky na malé kocky. Keď je cibuľa sklovitá pridáme paradajky. ďalej prelisovaný cesnak, čerstvo zomleté 4 druhy korenia, soľ, čili papričky, oregáno a bazalku. Povaríme asi 10 minút nech nech nám to sa všetko spojí a pusti šťavu.
-
3
Medzi tým si mäso osolíme a dáme na pekáč okoreníme korením Garam Masala i mletou červenou paprikou.
-
4
Po desiatich minútach varenia paradajky vylejeme na prípravené mäso a dáme piecť do rúry pri 180°C na 60 - 80 minút prikryté podľa typu rúry.
-
5
Takto vyzerá finálny obed. Môžeme podávať s ryžou zemiakmi podľa zvyku. Dobrú chuť želám.
Dakujem
Jeho vyjadrenie z profilu hovorí samo za seba: "Nebudem Vám dávať recepty pre psov.Budem sledovať a kritizovať a smiať sa ako vy. Je to len obyčajná závisť, že si vie chlap navariť."
Ak by si ešte nejaký pes chcel navariť tú polievku, čo si mu vychválila do nebies: varecha.pravda.sk/recepty/sutelica-na-cerveno-fotorecept/...
Ozaj a kde si ju vykutrala @katka78 ,ved som ju aj vo vyhladavaci hladala a nic.