Kuracie stehno caponata

Juraj Struhár
šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach a člen Gourmet klubu, 18. septembra 2011
Kuracie stehno caponata
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

4 ks
20 g
2 ks, čerstvé
20 g
300 g
200 g
100 g
100 g
70 g
200 ml
200 g
5 g




Postup

  1. 1

    Kuracie stehná vykostíme, zbavíme šliach a potrieme rozmixovaným čili a cesnakom. Pečieme 15 minút v rúre na rošte pri teplote 190 stupňov Celzia.

  2. 2

    Počas pečenia pripravíme zeleninovú zmes caponata. Nakrájame baklažán, cuketu, papriku, cibuľu, cesnak a čierne olivy a všetko spolu opečieme na panvičke.

  3. 3

    Pridáme bylinky, soľ a drvené paradajky, krátko povaríme a podávame spolu s upečenými stehnami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia