Kuracie stehno caponata
Juraj Struhár
šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach a člen Gourmet klubu, 18. septembra 2011
šéfkuchár hotela Astrum Laus v Leviciach a člen Gourmet klubu, 18. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kuracie stehná vykostíme, zbavíme šliach a potrieme rozmixovaným čili a cesnakom. Pečieme 15 minút v rúre na rošte pri teplote 190 stupňov Celzia.
- 2
Počas pečenia pripravíme zeleninovú zmes caponata. Nakrájame baklažán, cuketu, papriku, cibuľu, cesnak a čierne olivy a všetko spolu opečieme na panvičke.
- 3
Pridáme bylinky, soľ a drvené paradajky, krátko povaríme a podávame spolu s upečenými stehnami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu