4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
100 g |
|
150 g |
|
1 kg |
|
4 ks |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Slaninu a klobásu pokrájame na malé kocky, opražíme, pridáme pokrájanú cibuľu a papriku, chvíľu podusíme. Potom pridáme kvasenú kapustu, zakryjeme a dusíme asi 20 minút. Kuracie stehná vykostíme, natrieme roztlačeným cesnakom, posypeme vegetou a necháme odležať.
- 2
Kapustné listy sparíme vriacou vodou, mierne naklepeme a zabalíme do nich pripravené mäso. Závitky dáme do hrnca s kvasenou kapustou, pridáme zvyšný paprikový krém, cesnak, soľ, korenie, ak treba, prilejeme vodu a prikryté varíme, kým mäso nezmäkne.
- 3
Pred podávaním môžeme poliať kyslou smotanou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu