Recept sa šíril mailom a tak som ho vyskúšala.Je to rýchlovka a chuťovo vynikajúce.Môžte si stehná naložiť večer a po príchode z práce zapnete Zobraziť celý popisRecept sa šíril mailom a tak som ho vyskúšala.Je to rýchlovka a chuťovo vynikajúce.Môžte si stehná naložiť večer a po príchode z práce zapnete rúru a za 30min. máte obed na stole.Fotku pridám (lebo Xaver) neskôr,už dva dni sa trápim so snehom.
porcie
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Kuracie stehná naklepeme okolo kosti na 1cm hrúbku a osolíme.Vložíme do misy,zalejeme smotanou,zakryjeme a necháme v chladničke odležať (nemusí sa).
- 2
Po príchode z práce zapneme rúru na 250°C a vložíme pekáčik,ktorý sme jemne potreli olejom,do rúry.Ja to dávam do misy od remosky,je dobré,ak sú stehná natesno,takže podľa množstva stehien vyberáme pekáč.
- 3
Za 30min. máme hotovo (resp. podľa rúry-sledujeme).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@rados ť určite môže.U nás sa tiež hovorí,že jedlo s cesnakom nemôže byť zlé,máme radi.
varecha.pravda.sk/recepty/kurca-na-slahackovych-zemiakoch...
dakujem za posunutie jednoduchého-bezprácneho a chutného obeda dnes u nás...s ryžou + pohánka...
robilo sa samo a ja som mala klídek+kávičku...:-)