Tento recept bol oblubeny nasej starej mamy, vzdy ho pripravila, ked sme ju necakane navstivili...recept jednoduchy na prípravu, spolu sme ho s ňou pripravovali.
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Umyté a nasolené kuracie stehná opečieme na troche oleja, iba chvíľu aby zbeleli.
- 2
Medzitým si uvaríme karfiol - do polomäkka.
- 3
Pekáč si vymastíme olejom poukladáme karfiol opečené mäso . Zalejeme to výpekom a šľahačkovou smotanou. Zapečieme 20-30 minút. Stara mama k nemu podávala varené zemiaky posypane petržlenovou vňaťkou a uhorkový šalát
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu