Kuracie srdcia na červenom víne (fotorecept)

Autor receptu: enerrgizer

dobre pripravené kuracie srdcia sú delikatesou...

3-4
porcie
25 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. ...očistíme a nakrájame si cibuľu a cesnak na drobno, kuracie srdcia si umyjeme, očistíme a rozkrojíme...
  2. ...na masti si orestujeme cibuľku, pridáme kuracie srdcia. Keď sa nám zatiahnu, ochutíme korením, paprikou a soľou...
  3. ...podlejeme suchým červeným vínom (dobrým...víno, ktoré nie je dobré na pitie, pokazí aj jedlo) a restujeme pokiaľ sa omáčka nezredukuje...podlejeme smotanou a restujeme pokiaľ nemá omáčka takú hustotu, aká nám vyhovuje...
  4. ...pridáme cesnak, premiešame a odstavíme...
  5. ...necháme odpočinúť asi 460 sekúnd, podávame napríklad s tekvicovým prívarkom, alebo čerstvým pečivom...dobrú chuť