Foto: matavarecha
Názov nie je podľa skupiny ale podľa reštaurácie v Liptovskom Mikuláši. Varili tam študenti a často sme naň chodievali no potom ho už Zobraziť celý popisNázov nie je podľa skupiny ale podľa reštaurácie v Liptovskom Mikuláši. Varili tam študenti a často sme naň chodievali no potom ho už nemali v ponuke tak sme si ho navarili doma.
porcie
Postup
-
1
Do misky dáme olej a 1 čl karí. Pokrájané prsia zmiešame z olejom a necháme marinovať. Na troške oleja opečieme cibuľku pridáme mäso, šampiňóny, zelenú fazuľku kukuricu a potom zalejeme 1,5 dcl vody. Necháme dusiť. Keď je fazuľka mäkká zalejeme smotanou a v troške smotany zamiešame asi 2 čl solamylu. Zahustime a pridáme 1/2 čl karí, chvíľočku povaríme. Podávame s ryžou.
- 2
do oleja pridáme 1 čl karí
- 3
pridáme mäso
- 4
na cibuľku pridáme mäso
- 5
zelenú fazuľku asi 1/2 sáčku mrazenej
- 6
pridáme kukuricu
- 7
šampiňóny a zalejeme troškou vody a dusíme
- 8
keď je fazuľka mäkká pridáme smotanu
- 9
v troche smotany rozmiešame solamyl a zahustíme
- 10
pridáme ešte 1/2 čl karí a necháme povariť
- 11
hotovo
- 2
Diskusia k receptu