Kuracie soté Dračí dych

kimlo - fotkakimlo, 21. septembra 2010
Kuracie soté Dračí dych
Foto: kimlo

Toto jedlo som si vymyslel sám, aj keď názov možno niekomu pripomína podobné jedlá podávané v reštauráciách. Je jednoduché, rýchle, a hlavne pálivé... :-)

3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
1 strúčik
1 ks
1 konzerva
2-3 ks
2 PL
1 KL
1/2 KL
5 PL
1 KL
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na menšie kúsky a zmiešame s trochou oleja, grilovacím korením, čiernym mletým korením, rascou, soľou a nasekanými chilli papričkami. Vo väčšej panvici rozpálime olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, a opražíme.

  2. 2

    Pridáme zmes mäsa a korenín a za stáleho miešania restujeme asi 2 minúty. Potom pridáme na prúžky nakrájanú červenú papriku, šampiňóny, a prelisovaný cesnak. Restujeme asi 8 minút. Nakoniec pridáme kečup, premiešame, a krátko povaríme.

  3. 3

    Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovou oblohou

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Môže byť :-) všetko kde je chilli paprička mám rada pokiaľ nečakám na obed vnúčika dávam ju takmer všade..
Naozaj to dobre vyzerá :-)))))))))))
Dobre to vyzerá, skúsim s čerstvými šampiňónmi(také obľubujem)...