Kuracie soté Dračí dych
Autor receptu: kimlo
Toto jedlo som si vymyslel sám, aj keď názov možno niekomu pripomína podobné jedlá podávané v reštauráciách. Je jednoduché, rýchle, a hlavne pálivé... :-)
3 porcie |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso nakrájame na menšie kúsky a zmiešame s trochou oleja, grilovacím korením, čiernym mletým korením, rascou, soľou a nasekanými chilli papričkami. Vo väčšej panvici rozpálime olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, a opražíme.
- Pridáme zmes mäsa a korenín a za stáleho miešania restujeme asi 2 minúty. Potom pridáme na prúžky nakrájanú červenú papriku, šampiňóny, a prelisovaný cesnak. Restujeme asi 8 minút. Nakoniec pridáme kečup, premiešame, a krátko povaríme.
- Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovou oblohou