Foto: kikushinka
Receptík, do ktorého sa často a s radosťou pustím, lebo suroviny mám zväčša doma a rodinke chutí. Zvyknem to robiť pikantné, ale nakoľko dnes Zobraziť celý popisReceptík, do ktorého sa často a s radosťou pustím, lebo suroviny mám zväčša doma a rodinke chutí. Zvyknem to robiť pikantné, ale nakoľko dnes z toho bude papať aj moja 94 ročná babička, a mne sa strašne nechcelo robiť ešte zvlášť, tak som od toho upustila :-)
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľku opražíme, pridáme nakrájané mäso na kocky. Osolíme, okoreníme.
- 2
Pridáme na drobno pokrájané a ošúpané paradajky, necháme chvíľu podusiť. Potom pridáme fazuľu (ja som použila coop jednota červenú fazuľu s paradajkovou omáčkou), pretlak a pretlačený cesnak.
- 3
Vždy sa ľakám, že tá omáčka vyzerá veľmi riedka, ale keď to začne trošku chladnúť, tak opak je pravdou :-) . Neuvádzam množstvá, lebo sama to vždy robím len tak od oka, rovnako aj s ochucovaním, stále tam buchnem korenie, čo mi len pod ruku príde a potom si ani nespomínam, čo všetko som tam dala, ale ešte sa nikto nesťažoval :-D
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu