Kuracie prsia so sambal manis pastou (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Nakoľko Sambal-Manis pasta je pikantnejšia,trošku som ju zriedila paradajkovou šťavou,,,

4
porcie
5 min minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Začneme omáčkou,šťavu prevaríme z príslušnými koreninami a je hotovo..
  2. múku rozmiešame s prov.korením a kukuričným škrobom ...
  3. kuracie rezne natrieme pastou a obalíme v zmiešanej múke,nič iné nemusíme použiť na mäsko,všetko je v paste,okrem iného,feferóny,pražená cibuľka,pražený cesnak atd..
  4. mäsko vypražíme na troške oleja z každej strany tak po3-4 min...
  5. prelejeme omáčkou a podávame,ako prílohu zvolíme hoci čo,ja som nepodávala nič,chutilo to dobre,mäsko bolo pikantné a omáčka nie,tak to spolu dobre ladilo,,Dobrú chuť!