Kuracie prsia so sambal manis pastou (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Nakoľko Sambal-Manis pasta je pikantnejšia,trošku som ju zriedila paradajkovou šťavou,,,
4 porcie |
5 min minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Začneme omáčkou,šťavu prevaríme z príslušnými koreninami a je hotovo..
- múku rozmiešame s prov.korením a kukuričným škrobom ...
- kuracie rezne natrieme pastou a obalíme v zmiešanej múke,nič iné nemusíme použiť na mäsko,všetko je v paste,okrem iného,feferóny,pražená cibuľka,pražený cesnak atd..
- mäsko vypražíme na troške oleja z každej strany tak po3-4 min...
- prelejeme omáčkou a podávame,ako prílohu zvolíme hoci čo,ja som nepodávala nič,chutilo to dobre,mäsko bolo pikantné a omáčka nie,tak to spolu dobre ladilo,,Dobrú chuť!