Kuracie prsia s broskyňou a syrovou omáčkou fotorecept
Foto: bogar
chutná večera alebo obed, tento som konkrétne pripravovala na žiadosť mojej priateľke keď sme si dali dámsky deň....
porcií
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
kuracie prsia som umyla osušila a kamarátka ich očistila a nakrájala....
-
2
posolila som ich okorenila a posypala červenou paprikou....
-
3
na grilovaciu panvicu som dala kvapku oleja a poukladala som na ňu mäsko aby "obelelo"...
-
4
poriadne z každej strany....
-
5
hotové prsia som preložila do zapekacej misky tzv. jánske sklo, pekne vedľa seba....
-
6
na každý plát som uložila plát šunky camembert a broskyňu....
-
7
zaliala som to pripravenou "omáčkou" v mlieku som rozhabarkovala soľ a trošku múky....
-
8
pred dopečením som dala dole vrch skla a poukladala som na každú broskyňu plátok syra nech sa voľne rozpustí....medzi tým som dorobila omáčku (zliala som ju od mäsa a priviedla do varu, rozpustila som v nej karičku a ochutila som ju...mne trebalo tak som ju zahustila ale to záleží aj aký syr dávate a koľko.... nechala som ju prevrieť a odstavila som ju ... na každé mäsko si potom každý dá ľubovoľné množstvo omáčky a poviem vám že kamoška prv nechcela omáčku ale potom to zhodnotila že sa tam vyslovené hodí... )
-
9
rýchlo som si dokončila prílohu a prajem dobrú chuť .....
Máš moje sympatie ohľadom múky. Tá dokáže úplne zmeniť chuť.