Kuracie prsia bez mena

mimka946 - fotkamimka946, 15. mája 2013
Kuracie prsia bez mena
Foto: mimka946

Prečo bez mena? Lebo recept som nasla v mojej pisanke ale bez názvu tak som vyskušala a bolo to užasne :)

Suroviny

2 ks
70 ml
1/2 ks
50 ml
50 ml
štipka
príloha:




Postup

  1. 1

    Mäso nakrajame na kocky.Na oleji opražime cibuľu nakrajanu na kocky a pridame mäso.Miešame dokým sa nestiahne a pridame sol a cesnak.

  2. 2

    Prilejeme trocha vody a udusime do mäkká.Ked je mäso mäkké pridáme kečup zamiešame a nechame tak cca 3minúty.

  3. 3

    Mlieko so smotanou zmiešame a vlejeme do mäsa.Nechame zovrieť.Podavame s ryzou :)

Diskusia k receptu

altana
Poznám ten recept je fakt dobrý a rýchly .
concord
@margaretka28
Ryža+ smotana+kečup- Hm,hm. Môj známy Ivo z Moravy takýmto jedlám slušne hovorí patlanina, po slovensky grc.A hlavne sa mi páči komentár aftany, ktoirá tu dosahuje kuchársky orgazmus a pritom tu minule zdupala pod zem nejaké mladdé dievča, čo nazvalo kuracinu detvianskou.
tiginko
no ale veď keď si to trochen pretvoríme na cestoviny+paradajkový pretlak+smotana, tak to nemusí byť až tak zlé. Len neviem, načo je tam ešte to mlieko... to mi tam nejako nepasuje. Ale detičky majú ešte konzumovať vela mliečka, tak možno preto :-)
babidka
@mimka , poradim ti jednu vec : ak tvoj recept dostane "negativne hodnotenie " a ty si naozaj presvedcena , ze jedlo je dobre ...nekomentuj dalej niektore neprimerane poznamky . Nema to vobec vyznam napisat niekomu , ze ak sa mu to nepaci , tak nech to nevari . Takto iba ulahodis jeho egu...:-)
Nehovorim , ze ten recept je gastronomicky pocin roka ...ale niekto to ma takto rad . Mne osobne by viac vyhovovala ako omacka kombinacia paradajkoveho pyre s troskou smotany . No a kombinacia paradajkovy pretlak a smotana je v mnohych jedlach a nikomu to nepripada cudne . Alebo taka kombinacia kyslej kapusty so smotanou ? Slovensky "segedinsky gulas " je celkom popularne jedlo a az na niekolko vynimiek sa tejto kombinacii nikto necuduje . Takze ber to s nadhladom . Vzdy pouvazuj , ci kritizujuci predsa len nema v niecom pravdu a v buducnosti mozno das niektorym aj za pravdu . Sledujem tvoje recepty , tvoj zapal pre varenie a napriek tvojim obcasnym nie velmi vhodnym odpovediam na kritiku / nuz mladost - pochabost/ ti fandim a pacis sa mi :-)
sneica
@Mimka946 dovarene a vyborne,akurat sme namiesto ryze uvarili cestoviny....v receptiku som vynechala mlieko dala som iba smotanu...urcite budeme opakovat....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia