Foto: mimka946
Prečo bez mena? Lebo recept som nasla v mojej pisanke ale bez názvu tak som vyskušala a bolo to užasne :)
Postup
-
1
Mäso nakrajame na kocky.Na oleji opražime cibuľu nakrajanu na kocky a pridame mäso.Miešame dokým sa nestiahne a pridame sol a cesnak.
- 2
Prilejeme trocha vody a udusime do mäkká.Ked je mäso mäkké pridáme kečup zamiešame a nechame tak cca 3minúty.
- 3
Mlieko so smotanou zmiešame a vlejeme do mäsa.Nechame zovrieť.Podavame s ryzou :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ryža+ smotana+kečup- Hm,hm. Môj známy Ivo z Moravy takýmto jedlám slušne hovorí patlanina, po slovensky grc.A hlavne sa mi páči komentár aftany, ktoirá tu dosahuje kuchársky orgazmus a pritom tu minule zdupala pod zem nejaké mladdé dievča, čo nazvalo kuracinu detvianskou.
Nehovorim , ze ten recept je gastronomicky pocin roka ...ale niekto to ma takto rad . Mne osobne by viac vyhovovala ako omacka kombinacia paradajkoveho pyre s troskou smotany . No a kombinacia paradajkovy pretlak a smotana je v mnohych jedlach a nikomu to nepripada cudne . Alebo taka kombinacia kyslej kapusty so smotanou ? Slovensky "segedinsky gulas " je celkom popularne jedlo a az na niekolko vynimiek sa tejto kombinacii nikto necuduje . Takze ber to s nadhladom . Vzdy pouvazuj , ci kritizujuci predsa len nema v niecom pravdu a v buducnosti mozno das niektorym aj za pravdu . Sledujem tvoje recepty , tvoj zapal pre varenie a napriek tvojim obcasnym nie velmi vhodnym odpovediam na kritiku / nuz mladost - pochabost/ ti fandim a pacis sa mi :-)