Kuracie mäso s jugurtovou omáčkou

monciq - fotkamonciq, 24. augusta 2011
Kuracie mäso s jugurtovou omáčkou
Foto: monciq

Pôvodne som chcela robiť kurací špíz s jogurtovým dresingom, ale nemala som špajdle tak som skúsila improvizovať.

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 lyžica




Postup

  1. 1

    Mäso, papriku, cibuľu a šampiňóny nakrájame na drobno. Na panvicu dáme za malú lyžičku oleja a necháme speniť cibuľku. Pridáme mäso, okoreníme ho a orestujeme, keď je už orestované, pridáme papriku a šampiňóny a chvíľku podusíme. Na záver pridáme jogurt a smotanu, všetko poriadne premiešame a odstavíme z platničky. Ako prílohu som zvolila ryžu, ale aj hranolky si viem predstaviť k tomu :) Dobrú chuť

Diskusia k receptu

3sandra3
tak ja šniclu vôbec nemusím,,, ale toto tiež zrejme dnes ukuchtím
3sandra3
tak ja šniclu vôbec nemusím,,, ale toto tiež zrejme dnes ukuchtím
jarkulienka
Aj mne sa recept páči, k tomu čerstvý zeleninový šalát. A skúste kuskus: 250 g kus-kusu zalejem pol litra vriacej vody, v ktorej som rozmiešala hríbikový bujón /môže byť aj zeleninový/. Fakt mňamka a vďaka za recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia