Kuracie mäso Friduš

zuzaniatko - fotkazuzaniatko, 13. mája 2010

Ďaľší recept na obľúbenú kuracinku. Trošku pikantný!

4
porcie

Suroviny

300 g
1 lyžička
1 lyžička
1 lyžička
1 lyžička
1 lyžica
1 lyžička
2 ks
1 ks
1 lyžica

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie mäso( prsia, vykosené stehná) pokrájame na rezance a zmiešame s marinádou. Uložíme do chladna na niekoľko hodín ( najlepšie celú noc). Marinované mäso opražíme na horúcom oleji ( najlepšie v panvici WOK). Podávame s ryžou alebo len so zeleninovou oblohou.

  2. 2

    Marináda: maggi, worchester, kari, chillii, cukor, žľtky , solamyl, nadrobno pokrájanú cibuľu, olej a trochu soli ( podľa chuti) zmiešame na hladkú hmotu

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané

Diskusia k receptu

hanina
Vďaka , mám rada recepty " deń vopred " a zbieram ich . A pripravujem samozrejme.
sovka62
Aj ja mám rada recepty, kde pripravené mäsko čaká v chladničke a večera je raz-dva hotová. Ďakujem.
bozulka
Robila som tiež podobné,je dobre pripomenúť už som na to zabudla.Ďakujem.