Foto: fionecka
ľahké letné, sýte a delikátne .....
15 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zeleninu nakrájame nadrobno. Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky. Posypeme hojne korením na pečené kura a prudko opečieme. Necháme vychladnúť.
- 2
V malom hrnci roztopíme v troške mlieka tavený syr. Ochutíme cesnakom - môže byť aj sušený, a vegetou. Do mierne vychladnutého syrovo cesnakového dresingu primiešame kyslú smotanu. Necháme vychladnúť, ale občas miešame, aby sa neutvorila na povrchu kožka.
- 3
Keď je kura aj dressing vychladnuté, zmiešame so zeleninou a dáme vychladiť. Najlepšie chudí s cesnakovými pizza tyčinkami, alebo celozrnnými hriankami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu