Foto: spagetka1812
inšpirovaný rezňom Rio z Papa Chicken....
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kto nevie, rezeň Rio je kurací rezeň plnený eidamom a kukuricou...Je skvelý a preto som sa rozhodla urobiť ho, ale s niekolkymi vylepseniami. Kuracie prsia si nakrájame na plátky (neudávam počet, každý nech si urobí, kolko potrebuje), vyklepeme cez mikroténový sáčok, nasolíme a nakoreníme len z jednej strany. Každý ďalší plátok ukladáme nenasolenou stranou na nasolenú stranu posledného plátku. Tak budú obidve strany slané, ale tá jedna menej.
- 2
Na menej nasolenú stranu mäsa si položíme plátok šunky (jeden rezeň=jeden plátok), do stredu vytlačíme trochu karičky, položíme pár kúskov kukuričky opláchnutej v teplej vode a zopár kúskov nakrájaných opláchnutých šampiňónov.
- 3
Potom preložíme rezeň napoly a obalíme v trojobale. Do rozšlahaného vajíčka pridáme trošku soli a č. korenia a mlieka. Rezeň z obidvoch strán namočíme do múky, potom vajíčka a strúhanky....potom zase vajíčka a strúhanky (tak nám nič nevytečie).
- 4
Vysmážame na dobre rozpálenom oleji na miernom ohni. Hotové podávame s pečenými zemiakmi alebo ryžou. Je to fakt vynikajúce:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu