Kurací rezeň s prekvapením

spagetka1812 - fotkaspagetka1812, 28. októbra 2012

inšpirovaný rezňom Rio z Papa Chicken....

45 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Trojobal:




Postup

  1. 1

    Kto nevie, rezeň Rio je kurací rezeň plnený eidamom a kukuricou...Je skvelý a preto som sa rozhodla urobiť ho, ale s niekolkymi vylepseniami. Kuracie prsia si nakrájame na plátky (neudávam počet, každý nech si urobí, kolko potrebuje), vyklepeme cez mikroténový sáčok, nasolíme a nakoreníme len z jednej strany. Každý ďalší plátok ukladáme nenasolenou stranou na nasolenú stranu posledného plátku. Tak budú obidve strany slané, ale tá jedna menej.

  2. 2

    Na menej nasolenú stranu mäsa si položíme plátok šunky (jeden rezeň=jeden plátok), do stredu vytlačíme trochu karičky, položíme pár kúskov kukuričky opláchnutej v teplej vode a zopár kúskov nakrájaných opláchnutých šampiňónov.

    Kurací rezeň s prekvapením - obrázok 2
  3. 3

    Potom preložíme rezeň napoly a obalíme v trojobale. Do rozšlahaného vajíčka pridáme trošku soli a č. korenia a mlieka. Rezeň z obidvoch strán namočíme do múky, potom vajíčka a strúhanky....potom zase vajíčka a strúhanky (tak nám nič nevytečie).

    Kurací rezeň s prekvapením - obrázok 3
  4. 4

    Vysmážame na dobre rozpálenom oleji na miernom ohni. Hotové podávame s pečenými zemiakmi alebo ryžou. Je to fakt vynikajúce:)

Diskusia k receptu

ariela6
spagetka dobre ukladam do kk urcite niekedy skusim pa
gamaria
veľmi chutné, ale miesto vypražania zabaliť do potr. fólie a šup s tým do paráka.
mataliptak
ja verím , že to je velmi dobré ... robím podobné mäsko a máme to velmi radi ale skúsim aj podla teba , vyzerá lákavo ....
beky
dnes som robila a hmmm, vážne vynikajúci :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia