Foto: homemadetastywithlucy
Ďalší z edície rýchlych receptov. U nás to bola rýchla jednoduchá večera.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olejovom oleji opražíme cibuľu dozlata.
-
2
Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia a opekáme domäkka.
-
3
Keď je mäso hotové pridáme hrášok, kukuricu a fazuľu, zalejeme lúpanými paradajkami. Pridáme pretlačený cesnak a osolíme. Miešame a necháme prevrieť.
-
4
Pridáme aj chilli podľa chuti. Ja som od môjho brata dostala chilli Bhut Jolokia. Je to prášok z druhej najštipľavejšej papričky na svete. Preto stačí veľmi malé množstvo na ochutenie. Myslím, že toto množstvo ("skúmavka" má dĺžku 9 cm) mi bude stačiť na celý život :) Vy však použite také chilli, aké máte doma a použite množstvo podľa vašej chuti.
-
5
Podávame s ryžou. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu