Tento recept som veľmi dávno (to som bol ešte mladý a ... počul v rozhlase). Už mnohokrát som ho realizoval, nikdy na nesklamal a Zobraziť celý popisTento recept som veľmi dávno (to som bol ešte mladý a ... počul v rozhlase). Už mnohokrát som ho realizoval, nikdy na nesklamal a chutil aj kamarátke - prevádzkárke v jednej Pražskej hospůdce.
porcie
príprava
Postup
-
1
Krkovičku (možu byť aj karmenádle) mierne naklepeme, potrieme pretlačeným cesnakom, posolíme a posypeme rascou. Poukladáme na vymastený pekár a na masíčko dáme dopredu nasolené na plátky nakrájané zemiaky (možu byť aj "krumple"), posypeme rascou podlejeme mliekom a šup do rúry ktorá je nastavená na 150 stupňov.
- 2
Pečieme 45 minút a je hotovo. Prílohou je uhorkový šalát, kyslá uhorka, kapustový šalát a feferonka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
rada robím takéto v jednoduchosti chutné skvosty..
@bojar..pozdravujem..
:-)