Krkovička v klobásovej mrveničke
Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 1. decembra 2014
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 1. decembra 2014

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú bravčovú krkovičku najprv osolíme a okoreníme čiernym korením.
- 2
Klobásu nakrájame na malé kocky a opražíme ju, do tuku dáme strúhanku a zľahka ju opečieme. Pripravenou mrveničkou obalíme krkovičku a tú potom vyprážame.
- 3
Šalát s kyslej kapusty pripravíme tak, že do kyslej kapusty nakrájame červenú cibuľu, petržlenovú vňať a všetko premiešame.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu