Krevety s jogurtovým dresingom
Miloš Červenka
šéfkuchár hotela Satel v Poprade, 29. júna 2011
šéfkuchár hotela Satel v Poprade, 29. júna 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z olivového oleja, nasekaného koriandra a nastrúhaného zázvoru si pripravíme marinádu. Krevety do nej vložíme na niekoľko hodín.
- 2
Grilujeme z každej strany a len veľmi krátko – 2 až3 minúty. Kým kreveta nezružovie na povrchu, vnútri ostane biela.
- 3
Jogurt zmiešame s kurkumou a nastrúhaným zázvorom. Dáme vychladiť. Servírovanie: dresing dáme do stredu taniera a dookola naukladáme krevety.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu