Krevety po taliansky

redakcia - fotkaredakcia, 10. júla 2009
Krevety po taliansky

Suroviny

120 g
1 ks
1 dcl
40 g
20 g
1 dl
40 g
100 g
30 g
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vymiešame vajce s mliekom, hladkou múkou a parmezánom. Na panvicu pridáme olivový olej, krevety postriekame citrónom a morskou soľou. Krevety obalíme a vypražíme na miernom plameni.

  2. 2

    Ľadový šalát nakrájame, pridáme sherry rajčinky nakrájané na polovicu. Do šalátu pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy. Krúžky bagety osmažíme z obidvoch strán na panvici s olivovým olejom.

  3. 3

    Na tanier poukladáme šalát zmiešaný so sherry rajčinkami, na šalát dáme vysmažené krevety spolu s osmaženými bagetkami a na vrch dáme hobliny parmezánu.

Diskusia k receptu