Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Tanier kreviet naservírovaných na opečenej zelenine so šalátom z reďkovky a jarnej cibuľky je lákavou kombináciu pre tých, ktorí milujú skvelé chute.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Krevety posypeme vegetou, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť 15 minút.
- 2
Marinované krevety obalíme v kukuričnom škrobe a opečieme ich na rozpálenom ohni.
- 3
Cuketu, mkrvu, zeler a papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na rezance. Nakrájanú zeleninu dáme na rozohriaty olej a krátko ju opečieme tak, aby trošku omäkla, ale zároveň zostala chrumkavá.
- 4
Na tanier poukladáme opečenú zeleninu a Ajvar, do stredu dáme krevety a podávame spolu so šalátom z reďkovky a mladej cibuľky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu