Krevety na zeleninovom lôžku

Autor receptu: podravka

Komerčný recept<br /> Tanier kreviet naservírovaných na opečenej zelenine so šalátom z reďkovky a jarnej cibuľky je lákavou kombináciu pre tých, ktorí milujú skvelé chute.

4
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Krevety posypeme vegetou, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť 15 minút.
  2. Marinované krevety obalíme v kukuričnom škrobe a opečieme ich na rozpálenom ohni.
  3. Cuketu, mkrvu, zeler a papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na rezance. Nakrájanú zeleninu dáme na rozohriaty olej a krátko ju opečieme tak, aby trošku omäkla, ale zároveň zostala chrumkavá.
  4. Na tanier poukladáme opečenú zeleninu a Ajvar, do stredu dáme krevety a podávame spolu so šalátom z reďkovky a mladej cibuľky.