Foto: mimka946
Rozmýšľala som, že spravím fotorecept, ale tento postup pozná každý, takže som ho nerobila.
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cesto rozvalkáme,nerežeme na cca 4 cm pásiky.Nakrútime na železné trubky,potreme vajcom,poukladame na plech dalej od seba a dáme piecť..
- 2
Po upečení hned vyberieme z trubiek a necháme vychladnúť.Zatiaľ si vyšľaháme nad parou sneh samozrejme aj s cukrom.
- 3
Naplníme ním cukrarské vrecko a nastriekame s každej strany do trubičiek.Posypeme praš.cukrom a dáme trocha schladiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Šamrole robievam často, lebo je to rýchle a medzi ostatnými čokoládovými zákuskami vyniknú.
varecha.pravda.sk/recepty/samrole-z-kupovaneho-listkoveho...
Šamrolky sú pekné, chutné.
Je tiež dobré , ak recept je popísaný zrozumiteľne.