Citrónový krém zo žervé
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 10. augusta 2022
mesačník Varecha, 10. augusta 2022
Foto: Shutterstock
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vychladené žervé a smotanu vyšľaháme spolu s práškovým a vanilkovým cukrom na pevný krém. Nakoniec dochutíme citrónovou šťavou.
- 2
Krém môžeme použiť na naplnenie košíčkov alebo tartaletiek. Krém preložíme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou a naplníme ním korpusy. Odložíme na pár minút do chladničky. Koláčiky dozdobíme čerstvým ovocím, čokoládou a podobne.
- 3
Tiež citrónový krém:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu