Kráľovské krevety s čili a citrónovou omáčkou

Erik Šaškovič
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
Kráľovské krevety s čili a citrónovou omáčkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie

Suroviny

24 ks, predvarené
6 PL
3 strúčiky, prelisovaný
2 ks, nakrájané
 čerstvo nakrájaný
z 2  ks, čerstvá




Postup

  1. 1

    Krevety si dáme nabok. Olivový olej, roztlačený cesnak, dve nakrájané čili papričky, čerstvo nakrájaný kôpor a šťavu z dvoch citrónov spolu zmiešame, vložíme do panvice a zohrievame do horúca, pridáme krevety a varíme spolu 2 minúty.

  2. 2

    Náš tip: Podávame s čerstvou bagetou.

Diskusia k receptu

janger
Jaaj, tu vonu citim az tu :-))). Vyzeraju a iste chutia vyborne!
klekipetra
Fajn, zase jeden použiteľný recept.
Jednoduchý s bežne dostupnými surovinami, rýchla príprava.(A čili papričky ani byť nemusia.)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia