Králičie beháky na póre a bielom víne fotorecept
Foto: izabella929
Králičina patrí medzi moje obľúbené mäso. Teraz som ju robila na póre a podlievala bielym vínom.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Králičie beháky som umyla osušila. Našla som pri nich aj bočné blany.
-
2
Tie blany ma napadlo naplniť, ako ich tu raz plnil @sracz a mne sa to páčilo. Ale recept je o behákoch, takže tomu sa nebudem venovať.
-
3
Na panvicu som dala masť a beháky som opiekla z oboch strán.
-
4
Potom som ich osolila, korenila, pridala som rascu a posypala červenou mletou paprikou.
-
5
Podliala som ich biely vínom a dusila do mäkka pod pokrievkou. Počas dusenia som ich podlievala vínom.
-
6
Hotové mäsko. Pokiaľ sa dusilo pripravila som si tarhoňu.
-
7
Prajem vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu