Kovbojská fazuľa
Ľubomír Šmindák
mesačník Varecha, 12. júla 2022
mesačník Varecha, 12. júla 2022
Foto: Ľubomír Šmindák
Sýte jedlo, ktoré uvaríte aj na ohníku v prírode.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na kocky nakrájanú slaninu opražíme a keď pustí tuk, pridáme na kolieska nakrájanú klobásku. Všetko spolu chvíľu opekáme.
- 2
Pridáme najemno nakrájanú cibuľu, papriku a roztlačený strúčik cesnaku. Chvíľu restujeme.
- 3
Keď cibuľa a paprika zmäknú, pridáme konzervu BBQ fazule a menšiu konzervu kukurice. Všetko dôkladne premiešame a necháme prehriať.
- 4
Kovbojskú fazuľu podávame s dobrým chlebíkom.
Tiež fazuľa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu